May 21, 2019 ancalucia

Eleganță și Cale

Deși nu sunt des întâlnite la nunțile din România, calele sunt flori foarte apreciate și folosite în momentele de sărbătoare în Occident. Cu toate că se numără printre florile mele preferate datorită formei extaordinar de elegante și a aspectului catifelat nu am avut ocazia frecventă de a le folosi în buchete de mireasă și nașă.

Primăvara 2019 a venit cu o provocare din partea unei prietene care a fost nașă, nunta având “eleganță” drept cuvânt de referință, iar cala a fost floarea predominantă în buchete și lumânări.

Mireasa a ales un buchet din cale și frezii, în armonie perfectă cu rochia pe care a purtat-o și și-a dorit în buchet un fir de busuioc și unul de floarea miresei să-i poarte noroc.
Pe lângă dragostea pe care o poartă calelor, nașa iubește mult ranunculusul roz iar buchetul pe care și l-a ales a fost divin, cumpletat de bujori ciclam și o panglică lată satinată de culoarea pudrei roz de obraz.
Lumânările de cununie exprimă aceeași simplitate și eleganță pe care s-a axat întregul eveniment.
Vă las câteva imagini mai jos cu minunățiile elegante, nu am avut inima să le micșorez așa că vreau să vă bucurați de ele mari și frumoase!
Cu drag,
A.

Buchet de mireasă cu cale albe, frezii, floarea miresei și un fir de busuioc de norocBuchet de mireasă cu cale albe, frezii, floarea miresei și un fir de busuioc de noroc

Buchet de nașă din cale burgund și ranunculus rox, cu panglică din saten roz pudratBuchet de nașă din cale burgund și ranunculus rox, cu panglică din saten roz pudrat

Lumânări elegante de cununie, scurte, albe cu cale și perleLumânări elegante de cununie, scurte, albe cu cale și perle