Despre mine

Bună, sunt Anca Petrescu, florist și designer creativ de evenimente.

Îmi place să spun despre mine că sunt arhi-florist, adică un florist cu background de arhitect.

Am pornit de la compoziții desenate de natură statică, am trecut prin compoziții arhitecturale de volume scăldate în lumină și am ajuns, după lungi căutări, să explorez compoziții naturale din flori și plante.

Așa s-a născut ideea de Compoziții Florale iar florile care trec prin mâinile mele se transformă în reale compoziții menite să aducă frumosul mai aproape de oameni.

Sunt de asemenea și grafician profesionist și iubesc să creez evenimente conceptuale personalizate, susținute de grafica și papetăria de eveniment. Pe lângă activitatea din industria evenimentelor livrez buchete fresh și aranjamente personalizate zilnic în Târgoviște.

Primul eveniment creat de la zero a fost în toamna anului 2015, deschizând calea către o lume nouă și plină de culori, texturi, forme și parfum, lumea florilor.

Lucrez pentru tinerele cupluri care se căsătoresc și doresc să câștige timp în planificarea și decorarea nunții lor, sau pentru companii care necesită logistică și decorațiuni pentru evenimente corporate. Clienții mei sunt partenerii mei, îi consider parte din echipa mea și lucrăm împreună pentru evenimentul lor de vis.

Pasiunea pentru flori, educația mea vizuală și estetică, structura și formarea de arhitect m-au făcut profesionistul care sunt astăzi.

Îmi pun toate cunoștințele și simțul artistic în crearea celor mai prețioase buchete și aranjamente florale, lucrând în același timp cu bugete și deadline-uri. Îmi folosesc creativitatea și expertiza pentru a crea decorațiuni florale splendide dar și pentru a găsi soluții la problemele care pot apărea pe parcurs în implementarea designului.

Ceea ce este unic în lucrul cu mine este înțelegerea pe care o am asupra nevoilor contemporane ale mirilor și mireselor pentru că și eu am fost în postura lor în urmă cu doar câțiva ani, când căutam furnizori de încredere în organizarea propriei nunți.

Am deschidere către ideile și nevoile clienților mei și îmi folosesc creativitatea pentru a le oferi soluții care le depășesc așteptările încadrându-se în același timp în bugetele acestora.

Scopul meu este de a livra frumusețe și emoție prin intermediul florilor și o experiență care le oferă timp clienților mei pentru a se bucura de momente prețioase împreună.

Dacă dorești să afli mai multe despre mine, aștept un email la contact@compozitiiflorale.ro

Printre produsele și serviciile oferite de mine se numără:

Buchete și Accesorii pentru mirese

Iluminat Arhitectural pentru Evenimente

Aranjamente Florale și Decorațiuni

Decorațiuni și Ghirlande din Baloane

Grafică și Papetărie de Eveniment

Cadouri Corporate Personalizate

Iluminat Dinamic pentru Evenimente

Buchete și Aranjamente Florale Aniversare cu Livrare Gratuită în Târgoviște

Testimoniale

Hai să ținem legătura și să afli mereu lucruri noi despre flori! Abonează-te la newsletter ca să fii la curent cu toate promoțiile.