Cum este să fii wedding planner în 2020? Interviu cu Sorana Ionașcu de la Wedding Details

Pe Sorana Ionașcu o cunosc din primul an de facultate și am îndrăgit-o din prima. Era tipa talentată, relaxată, venită de la Cluj, oraș care mi-a trezit întotdeauna fascinația. Între timp ea s-a căsătorit, ca și mine, cu un coleg de facultate și a devenit arhitect de nunți. Nunta ei, organizată în 2 etape, una la Cluj și a doua la Galați, a fost un eveniment splendid. Am apreciat în primul rând detaliile pe care doar un arhitect cu creativitate, gândire structurată și un ochi format pe frumos le poate potrivi atât de bine. Nu întâmplător au ales Sorana și Andra, partenera ei, numele de Wedding Details pentru business-ul lor de wedding planning. Read more

Ce face un fotograf pasionat de evenimente pe timp de pandemie? Interviu cu Lavinia Neacșu

Pe Lavinia Neacșu am cunoscut-o la nunta verișoarei mele Marta, în septembrie 2015, eu aranjasem florile iar ea… fotografia!

Mi-a plăcut mult energia ei și pasiunea cu care își face meseria, plus zâmbetul cuceritor. Dacă ar trebui să o descriu pe Lavinia într-un singur cuvânt, acesta ar fi ZÂMBET! Între timp i-am cunoscut virtual și soțul, videograful talentat cu care face echipă și pe Mathi, fiul lor blond și dulce.

Read more

Ce se întâmplă cu evenimentele pe timp de panemie? Interviu cu Irina Vîlciu

Care este elefantul alb din camera mea?
De când am intrat in izolare mă roade un gând și până acum l-am tot ocolit.
Acum că a trecut Paștele și teoretic în tradiția ortodoxă se pot face nunți, elefantul meu a devenit neîncăpător în cameră.

Ce se întâmplă cu sezonul de evenimente în 2020?

Este o temă de gândire și pentru voi, cei care ați ales să organizați anul acesta un eveniment important în viața voastră, dar și pentru industria de evenimente, care este efectiv blocată.

Pentru că deja stăm de mai mult de o lună în izolare și cumva primul val de panică, griji, căutare de soluții a trecut, fac o serie de scurte interviuri cu oameni valoroși din industria evenimentelor pentru a lua pulsul sezonului de anul acesta, puternic afectat de pandemia de Covid-19.

Primul interviu este cu Irina Vîlciu, de la I Do Events. Read more

Primăvara sub zăpadă

De o săptămână se anunță că un val de frig ne va lovi în weekend. E un lucru fascinant precizia predicțiilor meteo din ultimii ani, mă fascinează spațiul, oamenii din spațiu și sateliții care ne observă planeta, de asemenea mă fascineză cam orice obiect zboară pe cer, cu tot răul meu de înălțime.

Să revenim la frig! Ne-a lovit, și nu oricum, ci cu o ploaie care s-a transformat peste noapte în ninsoare. Matei s-a trezit la 7 și a exclamat fericit: “Uite, tati, zăpadă!” iar eu m-am îmbrăcat, am pus mâna pe aparatul foto și am ieșit în curte să prind primăvara sub zăpadă. Și ce bucurie! Read more

Adevăr și Provocare

Astăzi lansez jocul “Adevăr și Provocare”!

Am văzut săptămâna aceasta multe interioare de case în social media, unele dintre ele cu flori. Vă încurajez să vă înconjurați de flori, iar când mergeți la cumpărături nu uitați și de mica florărie din cartier de la care să nu plecați fără măcar o floare. Read more

Am un vas plin cu energie pozitivă în care nu demult au stat flori

Am ales să încep să scriu pe blog în această perioadă în speranța că, împărtășindu-mi gândurile și trăirile cu voi, cei care alegeți să mă citiți, să vă fiu alături, să vă transmit că nu sunteți singuri și să vă pot da din energia mea pozitivă (am un vas plin cu energie pozitivă în care nu demult au stat flori). Suntem mai aproape ca niciodată în online, iar mulți dintre cunoscuții mei au devenit “voci” mult mai prezente în perioada aceasta, au multe de împărtășit și le mulțumesc pentru exemplu și inspirație. Read more

Eleganță și Cale

Deși nu sunt des întâlnite la nunțile din România, calele sunt flori foarte apreciate și folosite în momentele de sărbătoare în Occident. Cu toate că se numără printre florile mele preferate datorită formei extaordinar de elegante și a aspectului catifelat nu am avut ocazia frecventă de a le folosi în buchete de mireasă și nașă.

Read more