March 20, 2020 ancalucia

Am un vas plin cu energie pozitivă în care nu demult au stat flori

Am ales să încep să scriu pe blog în această perioadă în speranța că, împărtășindu-mi gândurile și trăirile cu voi, cei care alegeți să mă citiți, să vă fiu alături, să vă transmit că nu sunteți singuri și să vă pot da din energia mea pozitivă (am un vas plin cu energie pozitivă în care nu demult au stat flori). Suntem mai aproape ca niciodată în online, iar mulți dintre cunoscuții mei au devenit “voci” mult mai prezente în perioada aceasta, au multe de împărtășit și le mulțumesc pentru exemplu și inspirație.

Știu că acum vă e greu, tuturor ne e.

Cu toate că trăiesc in cvasi-izolare de câțiva ani (așa au fost circumstanțele – să lucrez de acasă și să pot avea grijă de piticul meu) resimt presiunea izolării generale destul de puternic. De aceea, de câteva zile îmi filtrez știrile masiv, am renunțat de mai multă vreme să mă uit la televizor și încerc să consum conținut pozitiv în social media. Mă ajută mult să mă deconectez băiețelul meu, cu care am început să colorez și să decupez “temele” de la grădiniță.

Avem de lucru mai puțin afară zilele acestea și mai mult de lucru cu noi, în noi!

Vă invit să contemplăm primăvara de la fereastră și să vă înconjurați de flori, ce moment mai bun ca acesta sa ne construim, poate, o grădină interioară?

Am să vă invit la joc în zilele ce urmează așa că promit să ne auzim curând.

Inima sus!

 

Cu drag,

Anca

P.S. V-am lăsat poză și cu vasul, e mare!