March 21, 2020 ancalucia

Adevăr și Provocare

Astăzi lansez jocul “Adevăr și Provocare”!

Am văzut săptămâna aceasta multe interioare de case în social media, unele dintre ele cu flori. Vă încurajez să vă înconjurați de flori, iar când mergeți la cumpărături nu uitați și de mica florărie din cartier de la care să nu plecați fără măcar o floare.

Printre florile pe care le-am văzut prin case, prin vaze, au fost și unele parțial pălite, care pot reveni la viață cu o îngrijire adecvată. Așa că m-am gândit să vă ajut cu sfaturi utile pentru a putea păstra florile vii cât mai mult timp. Ele au nevoie de foarte puțină atenție din partea noastră ca să fie fericite.

PROVOC să îmi trimiteți  poze cu florile pe care le aveți în casă iar eu am să vă spun ADEVĂRUL despre cum trebuie să le îngrijiți pentru a rezista cât mai mult în vază.

Îmi doresc mult să mă conectez cu voi și să vă împărtășesc din cunoștințele pe care le-am acumulat despre flori.

Poze îmi puteți trimite pe grupul de facebook “Plant Care cu Anca Petrescu” nou creat (link aici -> https://www.facebook.com/groups/264250157909693/), sau pe facebook și instagram prin mesaj privat (link aici -> https://www.facebook.com/compozitiiflorale/ și aici ->https://www.instagram.com/compozitiiflorale/?hl=en).

Aștept poze!

Inima sus!

Cu drag,

Anca